2021 Grammy Ödülleri Ertelendi

31 Ocak’ta yapılması planlanan 2021 Grammy’ler, Covid-19 engeline takıldı. Ödül töreni Covid-19’un yayılmasına ilişkin endişeler nedeniyle 14 Mart 2021 tarihine ertelendi.

 

Erteleme ile ilgili yapılan açıklamada sağlık uzmanları ve ilgili taraflarla yapılan görüşmeler neticesinde 63. Grammy Ödülleri’nin 14 Mart 2021 Pazar günü yapılmasının planlandığı söylendi. Los Angeles’ta hastane hizmetlerinin yoğunlaşması, yoğun bakım ünitelerinin kapasiteyi aşması ve eyalet ve yerel yönetimlerden gelen yeni bilgilendirmelerle Covid-19 vakalarının ağırlaştığı öne sürülerek ertelemenin yapılacak doğru şey olduğu sonucuna varıldığı ifade edildi.

 

Açıklamada “Müzik camiamızdakilerin ve gösteriyi yapmak için yorulmadan çalışan yüzlerce insanın sağlığı ve güvenliğinden daha önemli bir şey yoktur. Tüm yetenekli sanatçılara, personele, bayilerimize ve özellikle bu yılın adaylarına, bu eşi benzeri görülmemiş zamanlarda ilerlerken bizimle çalışma anlayışları, sabırları ve istekliliklerinden dolayı teşekkür etmek istiyoruz” denildi.

 

Fotoğraf: Clem Onojeghuo
İlginizi Çekebilecek Yazılar  Sosyal Medya Uygulamalarında Yenilikler